m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

91 - 100 / 245
10. 2017. augusztus 05. szombat
Hatalommal való visszaéléssel fenyegetőzni bátor dolog és bűncselekmény is egyben!
9. 2017. augusztus 05. szombat Egyiptom
No! Hát akkor kezdem! a tényállás a következő! ...attól tartok,hogy bizonyos "körök " be akarják mocskolni Józsi barátom nevét! Nagy szomorúság tölt el hogy efféle támadások érik őt;ezért is írok ide ,és utoljára!! Rágalmazzátok meghurcoljátok?? Mi van nép? Nem sikerült neki a vízből bort csinálnia? Az emberi méltóságától és jó hírnevétől akarjátok megfosztani?? SÚGOK VALAMIT,NEM FOG SIKERÜLNI!! Nos,mivel igen befolyásos ember vagyok jómagam is a rendőrségen,közlöm,hogy A RÁGALMAZÁS ÉS BECSÜLETSÉRTÉS BÜNTETENDŐ!! A megszégyenítő lealázó szöveggel mostmár le állni! Mert én adok be egy magánindítványt ,és ha kell kinyomozzuk a kollégákkal kik állnak a mocskolódások mögött álnév ide- oda. Ez egy szóbeli figyelmeztetés volt. A következőben nem lesz köszönet. Megértésüket előre is köszönöm. Tisztelettel
8. 2017. augusztus 04. péntek
Jut eszembe Táncsics út felújítása nem pályázat volt? Csak azért kérdezem, mert azt nyilatkozta az újságban, hogy semmilyen pályázatot nem kap a falu. Az is lehet, hogy az alpolgármesterrel ők fizették az út felújítását?! Már mindent ellehetet képzelni ebben a faluba,- mível mossák az agyunkat rendesen - hisz azt írtátok, hogy a kenyeret is ők adják, akkor egy utat miért ne tudnának leaszfaltoztatni??? Ha pedig mégiscsak pályázat volt, akkor már épp ideje volt, hogy kapjon a falu, mert a zsebük már nagyon kiszáradt. Hála az égieknek az alpolgármester boltjának a két bejáratához is jutott az aszfaltból, így már Ő is elmondhatja,hogy egy "kicsi" neki is adatott.
7. 2017. augusztus 04. péntek
Azt hiszem, hogy a tisztességet, becsületességet nem olyan emberről mintázzák, mint Ő. Nézzétek meg hány barátja maradt??? Vagy az elmúlt négy évben kik hívták meg akár egy falunapra is!? Bár addig is csak érdek barátai voltak, akik mögé elbujhatott, vagy éppen hasznot húzhatott belőlük. Nézzétek meg egyik, másik barátból mit csinált!? Erről bárki meggyőződhet csak egyszer ne bólogasson a hülyeségére!!!
6. 2017. augusztus 04. péntek lakos
A falu tán még hitelben is úszik.Amikor tavaly volt a falunap arra vettek fel hitelt több millió ft-ot.Még a táncsics utca felújítása is.
5. 2017. augusztus 04. péntek lakos
Józsi, mint egyenes ember?! Ajjaj, akkor tényleg nagy bajban van a település (vagy írhatnám, hogy nyakig úszik a szarban), ha ilyen egy egyenes ember! Ha már olyan egyenes ember, akkor miért bújik a rágalmazó és mocskolódó, ködösítő cikkek mögé? Miért nem meri felvállalni egy esetleges közmeghallgatás összehívását? Miért nem meri feltölteni a testületi ülések jegyzőkönyveit? Miért nem meri nyilvánosságra hozni a beadott pályázatok listáját? Vagy nincs rá idő, mert közben újabb mocskolódó cikket kell írni? Végül is könnyebb ködösíteni és újságban hazugságot állítani, mint kiállni a falu elé és elmondani az igazságot!
4. 2017. augusztus 04. péntek
Amennyiben a gerinctelenség a fő jellemzője a példamutató polgármesterségnek, akkor igen, Józsi a példamutató polgármester!
3. 2017. augusztus 04. péntek
A szippantót látta már valaki a polgármesternél szippantani?
2. 2017. augusztus 04. péntek
Ez lehetne egy következő újságcikk címe is :) Jó ötletet adtál
1. 2017. augusztus 04. péntek
"Példamutató polgármester" egy szaros falu élén :) :) :


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.