m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

101 - 110 / 245
10. 2017. augusztus 04. péntek
Na szépen vagyunk, van egy hazug polgármesterünk, egy szarral elárasztott falunk, amivel nem foglalkozik... mi kell még, hogy belássa Józsi, hogy mennie kell!!!??? ...szerintem senki nem akar bűzben élni és szarban úszni!
9. 2017. augusztus 03. csütörtök
Na és te közösségbe való vagy te félnőtás? Te mennyire vagy egyenes ember?
8. 2017. augusztus 03. csütörtök
Én is egyetértek a felháborodáson! Ki azaz esztelen, aki 40 fokos kánikulában szennyvizet bocsát a falura?? Aki így gondolkodik és így cselekszik az nem való közösségbe. Ezeket az embereket rezervátumba kellene záratni és egész nap vele és családjával a bűzt szagoltatni.Mivel ez nem mostani probléma a falunkban, ezért erről a polgi is tud. Na itt látszik,hogy mindenkivel milyen egyenes ember is, és mennyire érdekli az emberek problémája. Hány levelet olvastunk már tőle, hogy mi lesz a következménye ha a lakosság szennyezi a környezetét??? Az is lehet, hogy ez csak azért van, mert Ő jól tudja, hogy kik ezek az emberek???!!!
7. 2017. augusztus 03. csütörtök
Engem jobban érdekelne a falu sorsa, mint a falunap.Ne tereljük el a problémáinkról a figyelmet. A fő probléma az előző hozzászólás. A falunap és a tavon lévő mulatások nem a falu lakosairól szólnak, csak itt is a pénz kimenekítésről.
6. 2017. augusztus 03. csütörtök Helyi lakos
A vezetés megtanulhatna köszönni és jobban vezetni a falu és színesebbé tenni a nyarat. 2017-ben lesz falunapban vagy a tavon fognak mulatni a polgármester és nyalisai.
5. 2017. augusztus 02. szerda
Ma este az Ady utcát elöntötte a SZAR szag! Üzenem annak, aki összeSZARTA magát, hogy legközelebb illatosat SZARJON, a szippantás árát pedig gyógyszerre költse!!!
4. 2017. augusztus 02. szerda
Nincs itt logikai bukfenc, de inkább hagyjuk. Valóban azt kellene megnézni hogy hány pályázatot adott be a polgármester és azok milyen pontozással kerültek értékelésre és miért nem nyertek. (Objektív vagy szubjektív okok? ). Ha ő mindennel szembe száll akkor miért nem lobogtatja hogy Jéke pályázatait érdemtelenül lepontozzák??? Az túl egyenes lenne talán. Tényekkel kommunikálni és nem sejtelmesen ködösíteni, meg az ülések tartalmáról titkolózni.
3. 2017. augusztus 02. szerda
Tényleg nem ártana látni a beadott és nyert pályázatok arányát! Addig okoskodhat bárki! A számok viszont nem hazudnak!
2. 2017. augusztus 02. szerda
logikai bukfenc csak akkor lenne ha a magán és az önkörmányzati pályázat egy forma sullyal esne latba a plgármesterbuktatás ügyében. sikertelen magánpályázattal nem lehet polgármestert buktatni senkit nem érdekel a magánszemélyen kivül, viszont az önkörmányzati pályázatok sikertelensége egy egész falut érint és érdekel. szóval majdnam ügyes irányba terelted ezt a szájkaratét, csak sajnos a logokai bukfenccel nem számoltál.
1. 2017. augusztus 01. kedd
Teljesen igaza van annak, aki azt írta hogy a magán pályázatai nyernek a polgármesternek, csak az önkormányzaté nem??? Valóban jó felvetés. Ezzel elég nevetségesek azok az állítások hogy szándékosan keresztbe tesz a "jobbikos" polgármesternek a kormány. NA erre mit lépnek a híres támogatói ???? Logikai bukfenc igaz??? (A jobbikos azért tettem idézőjelbe mert nem akarom sértegetni a pártot a személyével. Mégiscsak megalázó ez a Jobbiknak hogy még nem tudja kivel fogodzik.)


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.