m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

111 - 120 / 245
10. 2017. augusztus 01. kedd Helyi lakos
Miért nem lehet nyilvánosságra hozni, hogy milyen pályázatokat adott be a település? Ott lehetne látni a beadott pályázatok és megnyert pályázatok arányát! Abból már lehet látni a tényeket a véleményem szerint! A bibliában is az van, hogy „kérjetek és adatik”! De ha nincsenek beadva pályázatok, akkor azok biztosan nem is fognak nyerni, és lehet mutogatni bárkire! Ez sem rossz taktika, de nem biztos, hogy kifizetődő!
9. 2017. augusztus 01. kedd
Olvasgatom a vendégkönyvben írtakat és pár gondolatot én is szeretnék hozzá tenni a faluban történtekhez! Itt ez a bizonyos cikk és válaszlevél! Egy szennyvízhálózat kiépítése nagyon hosszú folyamat! Sok előkészítés előzi meg! A szomszédos polgármester levele szerint 2016. januárban volt az egyeztetés a többi önkormányzattal, most 2017. július van! Jó lenne látni a Jéke Község Önkormányzatának testületi ülésének jegyzőkönyveit a két dátum közötti időpontban, hogy hány alkalommal kerültek előterjesztésre a szennyvízberuházással kapcsolatos problémák! Sajna a honlapon 2015. november 17. az utolsó jegyzőkönyv! Ha már 2016-ban elkezdődtek a tárgyalások és megszületett a döntés a zárt konzorciumról, akkor miért most hozakodott ezzel bárki is elő? A másik dolog! Az is furcsa, hogy vádolunk valakit azzal, hogy keresztbe rak a falu pályázatainak és egyebek! És mi van a vezetés magánpályázataival? Azok hogyan nyernek? Ott nem rak senki keresztbe? Elgondolkodtató!
8. 2017. augusztus 01. kedd Helyi lakos
Bezzeg a nyalisai mindig hisznek neki és mennek utána. Amit állítot a levélben nem is igaz minden hazugság. A papi polgármester elmondta az igazat. Ki tudja még , hogy milyen adosságok vannak. A falu így még sose nézett ki.Az is érdekes még amikor valamit csinálnak a faluban akkor azt csinálják a telepén is.
7. 2017. augusztus 01. kedd Egyiptom
....bizony lesznek csak várjatok ki a végét....
6. 2017. augusztus 01. kedd - - -
"Lesznek még itt nagy meglepetések ne féljetek! Aztán majd görbül a szátok, de lefelé!" Csak arra szeretnék tőled választ kapni, hogy az eljövő meglepetés kinek lesz jó? Mert ha a közösség profitál belőle, vagy ha kiépül miatta a szennyvízelvezetés akkor az a falunak jó lesz. De ha Józsi egyéni érdekeit szolgálja az miért lenne jó a közösségnek? Az igazát menjen és keresse a bíróságon ne egy egész falut szopasson a hülyesége miatt...
5. 2017. augusztus 01. kedd - - -
Még akkor sem ha a levélben említett települések polgármesterei is aláírták volna. Azért mondom mert nem lehet nem aláírni egy ilyen nyilatkozatot ha a közvetve vagy közvetlenül miniszter kéri ilyesmit. Szóval még kaphatunk ilyen levelet :D Józsi egy kutyaütő polgármester nem szimpatizálok vele, mégis úgy érzem az országos hatalmi gyakorlat fényében neki van igaza. Ugyanakkor azt gondolom, nekünk most olyan polgármesterre lenne szükségünk aki bratyiban van a hatalommal. Meg vagyok győződve arról, hogy addig amíg Józsi a polgármester és a FIDESZ-KDNP van hatalmon nem fog beruházás ide jönni. Szennyvízcsatorna is csak akkor lesz ha azt valami külső tényező kikényszeríti. Szóval a község érdeke most az lenne ha Józsi lemondana és valaki más ember venné át a stafétát valaki olyan aki bratyiban van a potentátokkal.
4. 2017. augusztus 01. kedd - - -
Cseszheted te a pályázatodat, ha elutasítják. Az országba mostanság furcsán működnek a dolgok! Arról beszél Józsi az én meglátásom szerint, hogy - a miniszter jó embere - B.J. a befolyásával ahol csak tudta akadályozta a falu vezetésének törekvéseit azzal a céllal, hogy a jékei választók elforduljanak Józsitól és a KDNP színeiben induló jelöltet válasszák alkalom adtán. Szerintem ez akár igaz is lehet. Mindenesetre Józsi ezzel magyarázza a köz előtt azt a tényt, hogy nem halad a falu egyről a háromra. Ugye az emberek nem hülyék és érzékelik Jéke szempontjából micsoda lehetőség rejlik egy miniszter barátjában aki történetesen a településen lakik, tudják róla hogy segítené a falut és látják a tesójának a haladását. A miniszteri barát jóindulatának csupán Józsi az akadálya. Nos amit Józsi állított eddig egy börtönviselt bukott polgármester strómanja próbálta megcáfolni, engem nem győzött meg ez a cáfolat. – folyt. köv.-
3. 2017. augusztus 01. kedd
Hát ha ilyen egy példás polgármester, akkor az elég nagy szégyen a falura nézve! Minden igaz, amit Józsi állít? Lesznek még itt nagy meglepetések ne féljetek! Aztán majd görbül a szátok, de lefelé!
2. 2017. augusztus 01. kedd Egyiptom
Sziasztok! Nem értem miért kell ezt csinálni? Miért kell ennyire ki venni egy embert a becsületéből? Józsi elmondta nektek mi a szitu feketén fehéren,mi ebben az érthetetlen? És álljatok le ezzel a sok rágalommal!!!!! Nem úgy van, ahogy azt ti hiszitek... Józsi mindig és mindenkivel egyenes,bátran szembe száll ha kell még a jó istennel is,mi az hogy el bújik?!!!!! Nem ravaszsággal és cselfogással szokott sohasem érvényesülni. Sokan alattomosan támadjátok,holott minden igaz amit Józsi állít!!!! Eddig ragyogó és PÉLDÁS POLGÁRMESTER!!!!! Úgyhogy kérlek titeket ,jót vagy semmit róla,vagy taxi tőle
1. 2017. július 31. hétfõ
Egy kicsit magatokra hagylak benneteket, aztán tessék... - törvényes polgármester Józsi: ügyes, de sumák terelés volt, de senki nem állította hogy nem az. Ezt nem kell bizonygatni. Ezzel csak el akartad terelni a témát. Arra kellene reagálni amit másik írnak. - nem Józsi adja a kenyeret hanem a magyar állam. Másutt adnak többet is, több fejlesztést, ahol jól pályázik a község. Szóval mi kevesebbet kapunk a Józsi hibájából tehat nincs miért hálásnak lenni. - nem a feljelentéssel kellene jönni, amolyan jobbikos módra , hanem értelmes párbeszédet elindítani. Ez a "jelentsetek fel" a mostani vezetésre jellemző. Nem erre kellene itt sarkallni senkit. - ilyen fórum egy közmeghallgatás és aki országos újságnak nyilatkozik, meg sárdobaló levelet küldözget POLGÁRMESTER létére az a minimum elvárás hogy összehív egy ilyet. Minden más megoldás csak aljas politikai húzás. A hallgatás is. Szégyellje magát mindenki aki így gondolja hogy ez most ennyibe maradhat.


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.