m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

121 - 130 / 245
10. 2017. július 31. hétfõ Helyi lakos
Az egész hivatalban nem értennek semmihez a jékiek. A férfiak csoport vezetője egy semmire való ember állandóan valamit támasz vagy a hivatalban ül.
9. 2017. július 31. hétfõ
egyébként egy falu gyülést te is megszervezhetsz, a témát megadva, meghivhatsz vendégeket, előadókat, meghivhatod az érintetteket nem kell a józsira várni. neki nem érdeke összehivni ezt a fórumot.
8. 2017. július 31. hétfõ
ugy látom te hasonlóan vélekedsz az igazságszolgáltatásról mint a fidesz-kdnp ugy általában... bünös az akit ők annak tartanak....a falugyülés nem az a fórum ahol valaki bünösségét megállapitják vagy elvetik. egyébként egyetértek egy falugyüléssel ahol az emberek kibeszélhetnék ezt a témát egymással, egymással szemben, ki-ki vállalva saját arcát. de megelőlegezem, hogy érdektelenségbe fulladna mint már megannyiszor...
7. 2017. július 31. hétfõ
na és melyik jogszabály irja elő hogy ha egy polgármester az ellene felhozottakra (vádakra) nem válaszol akkor elkell távolitani, lekell mondania? nekem ugy tünik amit itt müvelnek egyesek nem több mint szánalmas hőbörgés a törvényes hatalom ellen...
6. 2017. július 31. hétfõ
Nagyon jól mondod demokrácia van. Épp ezért kell összehívni falugyülést ahol válaszolhat az ellene felhozottakra.Ha nem teszi, elismeri a vádakat.
5. 2017. július 31. hétfõ
Úgy érzékelem van itt néhány ember (vagy csak egy troll) akinek nem tetszik a demokrácia. Tudomásul kell vennünk hogy a jelenlegi polgármester teljesen törvényesen került hatalomra, a többség szavazása alapján. Talán egy falugyűlés sem tudja elmozdítani a helyéről. Meglehet 2019 évben már nem is lesz polgármester a 2000 fő alatti településeken. Addig viszont ő a polgármester még akkor is ha ez egy maroknyi hőbörgőnek nem tetszik. Ha valaki valami törvénytelen dolgáról tud akkor tessenek feljelenteni, a kormánypárti potentátok biztosan szívesen latba vetik befolyásukat a nyomozóhatóságoknál, hogy azok eredményesen bizonyítsák a feljelentett állításokat.
4. 2017. július 31. hétfõ
Enni? Miből? Az egyházi ingyen kajából, amit a többszázezer forintos fizetése mellett haza hord? Nevetséges!
3. 2017. július 30. vasárnap Egyiptom
Ennyi szennyet életemben nem hallottam,hogy beszélhettek így??? Azt a kezet harapjátok ami enni ad nektek??
2. 2017. július 30. vasárnap
Főállású polgármester? Én azt hittem újra postás lett... ez a kettő, hogy férhet meg egymás mellett? Most a faluval foglalkozik vagy a postával?
1. 2017. július 30. vasárnap
Ezzel egyetértek. A gyűlölet belőle árad. Amióta újra hatalomra került perrel fenyeget mindenkit. Sőt be is perelt már jékei lakost. Aztán persze elbukta, de a szándék a lényeg h ő ártani akar mindenkinek aki nincs vele. Ezt tanulta meg a Jobbiktól és jó gyorsan, ahogy egy nem is olyan régi Gyurcsányistához illik. Arról már beszámolt vajon h 2 ciklussal ez előtt a Jobbiknak még helyet sem adott Jékén h lakossági fórumot tartson mert akkor még Gyurcsány volt a példaképe. Komoly jellemű ember.... Egyetlen olyan jékei polgármester, aki állandóan perrel fenyeget sőt be is perel. Fogalma sincs a szeretetről meg az együttélésről. Most nagyon elbújt a nyilvánosság elől. Biztos ír egy mocskolódó levelet megint. Lehetőleg sumák megfogalmazzással hogy ne lehessen perelni :-)


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.