Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

11 - 20 / 245
10. 2017. August 16. Wednesday
Te akkor bekerült hülye vagy???!!! Hányadik pezsgőn vagy túl...???
9. 2017. August 16. Wednesday HELYI LAKOS
Szegény lopó Józsit úgy védi a barátja egyiptom, hogy nyalná ki a seggét.
8. 2017. August 16. Wednesday Egyiptom
Amúgy meg vágom miért szapuljátok a Józsit!!! MERT KIVÁLÓAN VÉGZI A MUNKÁJÁT! Amnéziások!! senki, értitek?? senki nem tett még ennyi sokmindent értetek és a faluért.
7. 2017. August 16. Wednesday Egyiptom
Nem vagyok helyi te hülye elmebeteg:D :D
6. 2017. August 16. Wednesday URI
Tisztelt Jékei Lakosok! Arra kérem magukat, hogy ha tudnak anyagilag vagy más egyéb módon támogassanak, ha tudnak, mert a ház leégett. Anyagi támogatásukat vigyék Medve Miklósnál. A Prámer család nevében: Prámer Gábor Uri
5. 2017. August 16. Wednesday
ez helyi hülye lehet :D :D ismerősen "cseng" a lábom és a bazd szó
4. 2017. August 16. Wednesday Egyiptom
TE nagyobb hülyébb vagy mint én sőt ! És olyan idióta vagy hogy ilyen még a kalendáriumban sincs bazd meg!!! Semmi közöd hozzá hogy hova való vagyok mi a faszt ugatsz itt nekem. És ne személyeskedj mert én nem Józsi vagyok! Ne kóstolgass!!! Apropó!!! Nyald ki a lábom!!!
3. 2017. August 16. Wednesday
... helyi hülye vagy bekerült hülye vagy? :)
2. 2017. August 16. Wednesday Egyiptom
Oh elnézést nem csak fogalomzavar itt nevetek magamon... Jaj drágicám hozzál helyett huzzált értettem,de hozni hozok,de húzni nem sajna jó itt, Mulatságos ahogy itt vergődtök és remegek sokszor a nevetéstől. Nyissatok egy csoportot a facebookon "utáljuk Józsit címmel" Na ott aztán lehet űzni a dumát.
1. 2017. August 16. Wednesday Egyiptom
Figyelj csak!!!! Én meg azt mondom hogy te tisztulj de gyors ütemben!!! Tőlem is és Józsitól IS!!!! Mi az hogy húzzál. Ki sem tudod fejezni magad,osztod itt az észt, lázítsz itt másokat Józsi ellen. Elképednél mennyien vagyunk Józsi mellett, nyalizás ide vagy oda, vagy ahogy mondod. Nagyon sok mindent tett a faluért és a vita itt legyen lezárva!!! Ez egy tévhit! Mit rinyálsz állj elé ne itt ágaskodj!!! Az meg hogy mit írok és milyen módon védem meg a barátomat az meg legyen az én dolgom. Bánatodra mostmár csak azért is írni fogok MINDIG!!!!! És taxi Józsitól szállj magadba!!!! A kis újjáig nem érsz fel,hiába vered itt magad!!!


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.