m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

41 - 50 / 245
10. 2017. augusztus 16. szerda lakos
Egyiptom!Úgy veszem észre,hogy az értelmi szinted elkallódott valahol.mert amit irtál a mai technika mellett is ember nem tudja értelmezni!Az ételesről meg annyit hogy Józsinak nem kel kiakasztani,mert neki helybe viszik az ingyenkonyháról!De van akinek tálcán helybe is a hivatalba!Ha levennéd te is a him hámodat a szemedről,akkor látnád hogy mi zajlik itt a faluban!Itt csak a nyalisok érvényesülnek,csak arra vigyázzatok,hogy a fejetek nehogy beszoruljon a polgi fenekébe,mert szerintem a nyelvetek már elkopott!
9. 2017. augusztus 15. kedd Egyiptom
Tisztelt lakosok! Kérem vegyék figyelmebe az alábbi cikkejt amit most én Józsi barátom mentségére mondok. Jocó nagyon JÓ POLGÁRMESTER stúdió??? ÉS NAGYON JÓ EMBER!!!! inkább akasszátok ki az ételest még reggel hogy nehogy le maradjatok a szappan operáról... Habzik a tv a sok szappan operátol bameg. Soroljam? Vak asszony vissza néz,vihar a biliben és sok más okult dolgok. Nem szabad kérem. Ott a kapa testbarnító eszkösz és jó kondit ad egészséges! Le szállni Jocóról a fekete egye meg a him hám!!!
8. 2017. augusztus 15. kedd
Én nagyon! Lassan leáldozik neki
7. 2017. augusztus 15. kedd
Most ha igaz a hir fociban utazik.ha felmutat 1millát hármat kap helyette.már toborozza az embereket a tőkêért És még sajnáljátok?
6. 2017. augusztus 15. kedd
Igen!szerencsétlen hülye!!aljas egy ember!!!!!!!
5. 2017. augusztus 15. kedd
Hát Józsi simán versenybe szállhat bármelyikkel!!!!
4. 2017. augusztus 15. kedd
Józsi ezt csinálja évek óta!arról meg nem is beszélve,hogy a telefon meg a fülére nőtt!
3. 2017. augusztus 15. kedd
Kevés aljasabb ember van a politikustól... rögzitenek beszélgetéseket, meggátolnak beruházásokat. szóval ezek mindenre kapható gazemberek.
2. 2017. augusztus 15. kedd - - -
Jujj micsoda erkölcsi fertő... felvett egy beszélgetést... Szerinted "nagyjaink" nem rögzítenek magánbeszélgetéseket? Nem zsarolnak meg kíméletlenül embereket a céljaik elérésének érdekében? Hol élsz ember?
1. 2017. augusztus 15. kedd
Szerintem Józsi a párton belüli beszélgetéseket is felveszi.Így párton belül is bárkit megfúrhat. Undorító!!!! A falunak le kell váltania!!!!


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.