m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

71 - 80 / 245
10. 2017. augusztus 08. kedd
A testületi ülések jegyzőkönyvei /2016-2017/miért nincsenek feltéve? Ez nem kötelező?
9. 2017. augusztus 07. hétfõ lakos
Menj végig a községen, és séta közben gondold át, hogy melyik fejlesztés melyik polgármester nevéhez fűződik. Jegyzetelj közben! Ha kész vagy a feladattal jelentkezz! Legalább addig is elfoglalod magad, nem készítesz összeesküvés elméleteket!
8. 2017. augusztus 07. hétfõ
Hiába töröm a fejem ilyen nem volt.
7. 2017. augusztus 07. hétfõ
Igen, igazad van!!!! Csak valaki egy példát mondjon rá!!!!!
6. 2017. augusztus 07. hétfõ
De most tényleg őszintén! Mit tett a faluért önzetlenül!!! Olyat amiben neki nem volt haszna...
5. 2017. augusztus 07. hétfõ lakos
Vagy arra, hogy építse.
4. 2017. augusztus 07. hétfõ
Igazad van, miért tenné?? Hisz van még másfél éve, hogy tovább lopja a falut!!!!!!
3. 2017. augusztus 07. hétfõ lakos
Időközi választáshoz le kellene mondani. Miért tenné? A mandátum 5 évre szól, ahogy tegnap is említettem. 5 évet kapott arra, hogy bizonyítson. Ez másfél év múlva telik le. Akárki, akárhogy hőbörög, hisztizik, vergődik, fenyegetőzik stb, 5 évre kapta meg a mandátumot. Ez ellen senki nem tehet semmit. Ezt kellene megérteni, nem egymást ölni. A versenyszférában ha valamiféle álláslehetőséget találnál a 40 közmunkásnak biztosan szívesen elhelyezkednének. Szerintem keresd meg őket az ajánlattal. :) Én nem intéznék felelősségteljes dolgokat havi 50-ért és határozott idejű szerződésért cserébe, de kedves hozzászóló, ha te igen, akkor jelentkezz közmunkára.
2. 2017. augusztus 07. hétfõ lakos
Az én olvasatomban hőbörög az, aki feleslegesen és ésszerűtlenül tiltakozik, lázad, lázít. Amit az ellenérdekelt fél prominens képviselői itt művelnek nem több mint hőbörgés. Tenni kell emberek! Itt névtelenül lázítani nem több erkölcstelen és aljas hőbörgéstől. Nem véletlen, hogy senki nem vállalja magát.
1. 2017. augusztus 07. hétfõ
Ezek a "Hőbörgők" csak tisztán szeretnének látni mindent ami a faluban történik,és ehhez joguk van! Ezért kell a közmeghallgatás!!!


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.