Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

71 - 80 / 245
10. 2017. August 08. Tuesday
A testületi ülések jegyzőkönyvei /2016-2017/miért nincsenek feltéve? Ez nem kötelező?
9. 2017. August 07. Monday lakos
Menj végig a községen, és séta közben gondold át, hogy melyik fejlesztés melyik polgármester nevéhez fűződik. Jegyzetelj közben! Ha kész vagy a feladattal jelentkezz! Legalább addig is elfoglalod magad, nem készítesz összeesküvés elméleteket!
8. 2017. August 07. Monday
Hiába töröm a fejem ilyen nem volt.
7. 2017. August 07. Monday
Igen, igazad van!!!! Csak valaki egy példát mondjon rá!!!!!
6. 2017. August 07. Monday
De most tényleg őszintén! Mit tett a faluért önzetlenül!!! Olyat amiben neki nem volt haszna...
5. 2017. August 07. Monday lakos
Vagy arra, hogy építse.
4. 2017. August 07. Monday
Igazad van, miért tenné?? Hisz van még másfél éve, hogy tovább lopja a falut!!!!!!
3. 2017. August 07. Monday lakos
Időközi választáshoz le kellene mondani. Miért tenné? A mandátum 5 évre szól, ahogy tegnap is említettem. 5 évet kapott arra, hogy bizonyítson. Ez másfél év múlva telik le. Akárki, akárhogy hőbörög, hisztizik, vergődik, fenyegetőzik stb, 5 évre kapta meg a mandátumot. Ez ellen senki nem tehet semmit. Ezt kellene megérteni, nem egymást ölni. A versenyszférában ha valamiféle álláslehetőséget találnál a 40 közmunkásnak biztosan szívesen elhelyezkednének. Szerintem keresd meg őket az ajánlattal. :) Én nem intéznék felelősségteljes dolgokat havi 50-ért és határozott idejű szerződésért cserébe, de kedves hozzászóló, ha te igen, akkor jelentkezz közmunkára.
2. 2017. August 07. Monday lakos
Az én olvasatomban hőbörög az, aki feleslegesen és ésszerűtlenül tiltakozik, lázad, lázít. Amit az ellenérdekelt fél prominens képviselői itt művelnek nem több mint hőbörgés. Tenni kell emberek! Itt névtelenül lázítani nem több erkölcstelen és aljas hőbörgéstől. Nem véletlen, hogy senki nem vállalja magát.
1. 2017. August 07. Monday
Ezek a "Hőbörgők" csak tisztán szeretnének látni mindent ami a faluban történik,és ehhez joguk van! Ezért kell a közmeghallgatás!!!


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.