m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

81 - 90 / 245
10. 2017. augusztus 07. hétfõ lakos
Én ha Józsinak lennék, rendeznék egy helyi szavazást valamelyik hétvégén. Ha annyira biztos magában bemeri vállalni, és ezzel kijátszhatná a hőbörgők méregfogát
9. 2017. augusztus 07. hétfõ
Pont az lenne a lényege egy össznépi tanácskozásnak, hogy kiderüljön az eltelt idő alatt vajon megvan e az többséget jelentő 272 elégedett ember. Persze ha nem meri megmérettetni magát időközben megértem. Ám véleményem szerint a köz szolgalatában a közért ténykedő embereknek (közmunkásnak is) állandóan készen kell állnia a megmérettetésre. Ez morális kötelessége a közfeladatot ellátóaknak. A közmunkások pedig jó lenne ha mosolyognának, de minimum ne mutassák mennyire tele a puttonyuk. Egy kissé álásabbanak kéne lenniük a köz felé a néhány forint kapcsán amit kapnak. Vagy elmehetnének mondjuk a versenyszférába keményen dolgozó kisembernek.
8. 2017. augusztus 06. vasárnap lakos
Új olvasó vagyok a vendégkönyvben, de néhány hozzászólás miatt írok is. Soroljátok már fel, hogy milyen törvénytelenségeket követett el a község polgármestere, ami miatt távoznia kellene a posztjáról! Magyarország alaptörvénye, az ártatlanság vélelme mint kifejezés ismerős valakinek? 2014 október 12-én 272 érvényes szavazatot gyűjtött össze. Ennyi felnőtt ember szavazott neki bizalmat 5 évre. Egy közmeghallgatás változtatna 272 ember véleményén? Nem hiszek ebben. Jékén a hivatalban dolgozók nem értenek semmihez? Kérdezem én, közmunkásoktól mit várunk? Mindig kedvesen és segítőkészen fogadnak. Biztos, hogy a feladatok megoldása a közfoglalkoztatottak dolga? Ezzel az erővel a buszmegállóban sepregető közmunkásoktól is elvárhatnánk ugyanezt.
7. 2017. augusztus 06. vasárnap Egyiptom
Tanulj meg olvasni!!!! Rehaboskám!!!
6. 2017. augusztus 06. vasárnap
Látszik, hogy hiányoztál a nyelvtanóráról, amikor a "hülye"ragozását tanultátok!!! Na most figyelj bepótoljuk: hülye, hülyébb, LEGHÜLYÉBB!!!
5. 2017. augusztus 06. vasárnap Egyiptom
----------------------------- Innentől nem érdekel semmi Bocsi.. És nem vagyok én hülye hmmm.. EGYÉTEK MEG egymást szeva!
4. 2017. augusztus 06. vasárnap
Nagy marha vagy te Egyiptom csak még nem tudsz róla. :D Ha majd rájössz nem irsz butaságokat.
3. 2017. augusztus 05. szombat Egyiptom
Tessék itt vagyok,lehet mondani... Nem élek vissza a hatalommal Csupán közöltem finoman a tényeket. A dolog apropója pedig az,én is remegek rajtad a nevetéstől Mert akármit csináltok Józsi egyenlőre a polgi és meglátásom szerint ő is marad majd
2. 2017. augusztus 05. szombat
Jó hallani, hogy utoljára írsz! A rendőrséggel ne fenyegetőzz!Józsit nem kell senkinek bemocskolni Ő már magát rég bemocskolta, sajnos már a falut is!A vízből valóban nem sikerült bort csinálnia csak SZART,de azt jó büdöset!!! Ha veled ilyen barátságban van beszélhetnél vele a falu érdekéről, próbáld ki és mindjárt nem leszel a barátja??!! Hidd el a kenyeret neked sem Ő adja, - bármennyire hiteti el veled is-, azt a jó Isten áldásával kapod!!! Megértésedet előre is köszönöm!
1. 2017. augusztus 05. szombat
Hűha. Hát lehet hogy befolyásos vagy, de a képességeknek és a felkészültségnek elég rendesen híján vagy. Mert tudhatnád hogy a hatalommal való visszaélést és a fenyegetőzést is büntetik! Amennyiben törvénysértést észlelsz Neked kötelességed azonnal intézkedni és nem azért mert Jozsi a barátod. Milyen dolog ez??? Neked mindenkit meg kell védened erre esküdtél. Elkeserítő hogy ilyen rendőrök is vannak. Egyébkent is tényekkel kellene megvédeni a barátodat nem pedig fenyegetéssel. Ezt senki nem teszi, ahogy olvastam. Azonban az egész hozzászólás és a meglátásod parádés kérlek ne hagyd abba, rég kacagtam ilyen jót!!!:-) Várunk vissza ne legyen lapos ez a vendégkönyv :-)


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.