m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

161 - 170 / 245
10. 2017. július 28. péntek
Egyet értek azzal az emberrel aki azt írta: "Semmink nincs" Amúgy ezen az sem változtat drága tubicám, ha kézzelfogható bizonyítéka van arra amit állít. A falunak tökmindegy kinek lesz igaza, a lényeg a lényeg egy sor beruházástól elesünk Józsi miatt. Mondjuk ha D.T. a polgármester akkor kihasználhatná a közösség azt a kapcsolat rendszert amivel rendelkezik. Nagy hiba arra fogadni hogy ha majd a jobbik kerül kormányra dőlni fog a pénz a faluba. A pénz most dőlne ha nem Józsi lenne a "falu esze"... Ha lenne egy kis vér Józsi pucájában lemondana, de így csak azt a fejőstehenet védi amit a polgármesteri pozíció jelent neki...
9. 2017. július 28. péntek
Akkor én meg azt kérdezném meg, hogy szerinted egy szomszédos polgármester több település nevében lemerte volna írni amit, ha nem lenne kézen fogható bizonyítéka? De van erre megoldás, hogy ez kiderüljön! Nem kell ide szórólap csata, csupán egy lakossági fórum, vagy közmeghallgatás!
8. 2017. július 28. péntek S
Itt mindenki kurva okos most de azon senki nem gondolkozik hogy ha nincs kézenfogható bizonyítéka az állításokra akkor nem vág bele ilyen dologba? Kicsit gondolkozzatok el ezen és várjátok ki a végét
7. 2017. július 28. péntek
Józsi!Semmink nincs.Minden település vezetője igyekezett fejleszteni a faluját.A baj az hogy Te csak magadat.Ehhez a faluhoz téged semmi nem köt.Te csak az üzletet láttad ebben a faluban.Bolt, posta, panzió,"TÜZÉP",és a sportpálya amit kivettél Kft-be.Neked menned kell!
6. 2017. július 28. péntek
Ott hagytuk Papot ki tudja miért??? Az a papi polgármester azóta börtönben van. Hát gondolom ezért. Zseniális döntés volt. És még időben. Egy ilyennel szövetkezett a mi Józsink... Nem kell megölni senkit, még bántani sem kell, de ilyen vezetés nem maradhat a falu élén. Ezt mindenkinek be kell látni. Vissza egy kicsit az újságcikkhez. Mit is csinált Józsi? Pártpolitikai érdekből mondattak vele egy olyan interjút, amit eléggé egzaktan megcáfoltak. Ezzel ő ártott a falujának, mert ki is fog vele szóba állni ezután a szomszédos településekről??? Szóval a Jobbik miatt háttérbe szorítja Jéke érdekeit. Már most mennie kell. Egyetértek, falugyüllés kell.
5. 2017. július 27. csütörtök lakos
Hagytuk veszni a kastélyt,át engedtük az iskolát a temetőt a tsz telepet mégsem volt rágalmazás. Ott hagytuk Papot ki tudja mért ,de ezeket most meg kell ölni?Szégyen gyalázat ami itt megyen,az embereknek lehet hazudni de isten előtt el kell majd számolni!
4. 2017. július 27. csütörtök
Íme, a ködösítés nélküli valóság! A falu fejlesztésébe kellene ennyi energiát tolni, nem pedig abba, hogy nevetség tárgyát csinálj a faluból! Se Tornyospálca, se Pap….. senki sem jó?! Azt hiszem itt lenne az ideje a lakosság tájékoztatására egy lakossági fórum vagy falugyűlés keretében! Lenne mit megbeszélni a lakossággal szerintem! Nevetséges!
3. 2017. július 27. csütörtök
Na végre egy értelmes tájékoztatás,és nem egy csomó zagyvaság!Meglátszik a szomszéd településen a fejlődés-nem úgy a mienken!A felállítandó toronyról a falu közepén falugyűlés kell!A napelemnek nincs káros hatása.Egyre jobban az látszik hogy a polgármester a saját akaratát szavaztatja meg! /Volt már rá példa./ Szerintem jó döntést akkor hozna -ha leköszönne-. Mielőbb falugyűlés kell!
2. 2017. július 27. csütörtök
Papon is van egy torony a faluban ha jól tudom. Vajon ott vannak negatív tapasztalatok? A látványt meg előbb utóbb megszokjuk.
1. 2017. július 27. csütörtök
Na Józsikám akkor várom a céduládat (lehetőleg saját költségeden) Pap jegyzője által közöltekre. De a legjobb az lenne ha nem küldözgetnél semmit hanem elhuznál a falu közéletéből és nem kavardád a szart.


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.