m Jéke község weboldala - Jéke

Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

171 - 180 / 245
10. 2017. július 27. csütörtök
Szép kis históriát kerekítettél Polgi! Szerinted a falunak megéri , vagy megfogja érni ez a cirkusz?
9. 2017. július 27. csütörtök
Azért én ezzel a kijelentéssel egy kicsit még várnék, mert hogy ez az egész dolog itt nem ér véget, abban biztos vagyok. Szerintem lesznek még itt fordulatok.
8. 2017. július 27. csütörtök
Szánalmat keltőbb dolgot nem is követhetne el egy ember, mint, hogy a hozzá nem értését, és a szakmai rátermettségének hiányát ennyi év polgármesterség után is azzal próbálja palástolni, hogy mást hibáztat a faluban meg nem történt dolgokért! Egy helyi vezető a tetteivel és a problémamegoldó képességével bizonyítsa be, hogy nem hiába szavaztak felé bizalmat a választó polgárok, nem pedig azzal, hogy másokra dobál sarat, a saját tehetetlensége miatt! De mint mindig, most is kiderült az igazság!
7. 2017. július 26. szerda
Az önös érdek mindig is előrébb való volt, mint a község érdeke! Egy ilyen torony megépítése örökre megbélyegzi a falut! A napelem park hátrányos egy panzióra és ezért nem lehet megépíteni? Ez a torony az egész falura hátrányos mégis meglehet?!
6. 2017. július 25. kedd lakos
A sok villám ártani fog az ott lakoknak. Állandóan össze fogja gyűjteni a környék villámait és ott az iskola, a játszótér, a templom, a bolt és az ottan lakok és még a busz megállók. Káros hatása lesz belőle és nagy felelőség.
5. 2017. július 25. kedd lakos
Maradjunk annyiban, hogy a település tájékoztatása ettől sokkal alaposabb kell hogy legyen. Ez szándékos mismásolás. Más esetben még országos napilapból is kapunk cikket kisérőlevéllel, magyarázattal, persze teljesen megfoghatatlan tartalommal, ködösítő és bemocskoló szándékkal. Ebben az esetben meg csak a hírdetőtáblán fityeg valami, valameddig... Egy életreszóló ocsmány torony. A falu központjában. Hihetetlen. Mintha nem lenne elég külterület... Az meg ennél is hihetetlenebb, hogy míg egy napelempark (2-3 m magas) hátrányos egy panzióra nézve és emaitt elesik egy beruházástól a falu, addig ez a falu központjában meg nem ártalmas senkinek? Nem csúfítja el a látképet? Hogy is van ez???
4. 2017. július 25. kedd ezahir.hu
Fixa Idea, érdekelnének a részletek Info@ezahir.hu
3. 2017. július 24. hétfõ
Ahogy én tudom, ki volt függesztve a hirdető táblán (sőt, olvastam is...) amúgy meg a testületi tagok szót emelhettek volna ellene...
2. 2017. július 24. hétfõ
A friss hírek közé nem ártana feltenni egy kis információt a falu közepére tervezett 30 méter magas hírközlési toronyról! Jól fog mutatni a két templomtorony között!Gratulálok hozzá!
1. 2017. július 20. csütörtök
Főoldal/Friss híreink ...??? Úgy látom Jékén megállt az idő...


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.