Vendégkönyv

Örömünkre szolgál, ha megosztja velünk gondolatát, számítunk véleményére.

181 - 190 / 245
10. 2017. július 19. szerda
Tiszta hülyék vagytok! Várjuk meg mindennek a végét. Amúgy meg vannak olyan falvak pl Újkenéz ahol még 100 méter járdának is hálát adnának.
9. 2017. július 19. szerda Vesszőparipa
Amúgy meg a Magyar Nemzet is lehozott kormánypárti korában nettó hazugságokat, úgyhogy ami ott megjelenik azért nem szentírás. Mint ahogy az az 1 km járda váltja meg a falut az égető problémáitól.
8. 2017. július 19. szerda Én
Fixa idea abban igazad van, hogy Józsi sem ma kezdte, de szerintem nem olyan hülye, hogy úgy álljon bele egy ilyen dologba hogy nem tudja bizonyítani. Amúgy meg a Magyar Nemzet sem olyan kategória, hogy megjelentet olyan dolgokat, amiknek nem nézett utána. Amúgy meg ha jól tudom a járda amiről beszélsz az 1 km lesz év végére.
7. 2017. július 19. szerda Fixa Idea
* Remélem be is tudja bizonyítani amit állit. Ha nem tud hitelt érdemlő bizonyítékokkal előállni akkor lemond és átengedi a terepet annak aki néhány méter járdánál többet is lépes elérni a falu érdekében
6. 2017. július 19. szerda Fixa Idea
Én kinézem egy kormánypárti politikusból amit Joci állít. A kormánypárt politikusai meglehetősen aljasok, arrogánsak, nagyképűek, pökhendiek, pofátlanok stb stb... Teljesen életszerű hogy így járjanak el az "ellenségeikkel" szemben. Láthatjuk a kormánypárt hadviselését, és pusztítását országos szinten. Az igazság az, hogy Jocóból is kinézem, ő sem ma született bárány, és mindenki tudja hogy mit ügyködött össze az elmúlt 15 évben a környéken, miként vették át a hatalmat a jékei jobbik alapszervezetében (aki ilyesmire képes az más aljasságra is kapható). Remélem be is tudja bizonyítani amit nem tud hitelt érdemlő bizonyítékokkal előállni akkor lemond és átengedi a terepet annak aki néhány méter járdánál többet is lépes elérni a falu érdekében.
5. 2017. július 18. kedd
https://mno.hu/belfold/jott-fentrol-egy-ukaz-hogy-ne-kozoskodjenek-az-ellenzeki-vezetesu-faluval-2408150
4. 2017. július 17. hétfõ Helyi lakos 2.0
Mi az hogy "fedreng" te féleszü bevándorló? Talán fetreng...tanulj még magyarul kicsit...
3. 2017. július 16. vasárnap Helyi lakos
A jobbik nem bír magával földön fedrengenek
2. 2017. július 15. szombat
Hangosan örvendeznek és vigadnak a jékei jobberek. Ma, 2017 07 15.-én leszált az isten Jékére Zázrivecz Gábor képében. Halleluja halleluja...
1. 2017. július 04. kedd
ha nem szemeteled a faludat akkor nem vagy kevesebb lesz szemét, és nem esne le az aranygyürü az ujjadról ha te is felvennél egy szemét darabot nem csak a szádat tátanád és másra várnál...


Tisztelt Látogatók!

Mivel a vendégkönyvben, a névtelenül tett bejegyzések már személyeskedésbe mentek át, így az a mai nappal felfüggesztésre került.

Ugyanakkor az önkormányzat rendelkezik Facebook oldallal, ahol névének felvállalásával bárki kifejtheti véleményét.